1
RAMALAN SONJI CAPJIKIA BIMO66

Kemis,Pahing,13/12/2018


10:05
K.1* Gaweane ora iso di sengko amargo rogone wes tuo.
12:05
K.2* Anjlok medun soko ondho sikile PEDOT balunge.
14:05
K.3* Njaluk tulung tonggone amargo,1 wes ora duwe sedulur.
16:05
K.4* Mumet pikirane diewangi rekoso ora nompo hasile.
18:05
K.5* Entuk rejeki mung sethitik,anake sing No.2 jaluk DUIT nggo tuku PITIK.
20:05
K.6* NYAWANG anake mung Klumbrak klumbruk mulo nganti ntek rogone.
22:05
K.7* Gablek bondo sak gecil wae tingkahe wes koyo JURAGAN pabrik.
(Senin=4) (Selasa=3) (Rabu=7) (Kamis=8) (Jum'at=6 ) (Sabtu=9) (Minggu=5) / (Pahing=9) (Pon=7) (Wage=4) (Kliwon=8) (Legi=5)
Tanggal 10:05 12:05 14:05 16:05 18:05 20:05 22:05
13-12-2018 596769 2737
12-12-2018
11-12-2018
10-12-2018
09-12-2018
08-12-2018
07-12-2018
06-12-2018
05-12-2018
04-12-2018
03-12-2018
02-12-2018
01-12-2018
30-11-2018
29-11-2018
28-11-2018
27-11-2018
26-11-2018
25-11-2018
24-11-2018
23-11-2018
22-11-2018
21-11-2018
20-11-2018
19-11-2018
18-11-2018
16-11-2018
15-11-2018
14-11-2018
13-11-2018
12-11-2018
11-11-2018