1
RAMALAN SONJI CAPJIKIA BIMO66

Minggu,Legi,11/04/2021


10:05
K.1* Tatapane tajem koyomanuk elang, barang cilik ketok GEDE.
12:05
K.2* Rambute wes ora ireng maneh, kakean pikiran saiki maleh dadi puteh kabeh.
14:05
K.3* Ambune wangi tur seger, gur jalaran arep ngapeli pacare,dene ngibadah ambune tengik.
16:05
K.4* Mripate wes dadi 4, jalaran kakean ndelok komputer.
18:05
K.5* Pilihane werno-werno, mung siji sing dadi gocekane werno ireng gedhe.
20:05
K.6* Ilang gamane jalaran ora nggugu jarene simbah,yen di tuturi ora mendel.
22:05
K.7* Lelet olehe kerjo mulo juragane nesu-nesu,mergo keset nyambot gawene.
(1x Ratu) (2x Dimpil) (3x Ciwir) (4x Gundul) (5x Babi ) (6x Ningkrang) & (1= Petik) / (2= Plompong) (3= Gunung) (4= Cawang) (5= Kantong) (6= Kerok)
Tanggal 10:05 12:05 14:05 16:05 18:05 20:05 22:05
11-04-2021 376917
10-04-2021
09-04-2021
08-04-2021
07-04-2021
06-04-2021
05-04-2021
04-04-2021
03-04-2021
02-04-2021
01-04-2021
31-03-2021
30-03-2021
29-03-2021
28-03-2021
27-03-2021
26-03-2021
25-03-2021
24-03-2021
23-03-2021
22-03-2021
21-03-2021
20-03-2021
19-03-2021
18-03-2021
17-03-2021