1


RAMALAN CAPJIKIA BIMA66

Kemis,Legi,29/07/2021


10:05
K.1* Mulane senengane mung coro-coro, banjur ngerti rasane lali marang keluargo.
12:05
K.2* Ekonomine Saben dinane di rewangi rekoso uripe, nanging sisihane mung sak penake dewe.
14:05
K.3* Ratau ados bebasan kabotan empyak kurang jagak, jalaran ora gelem obah mung nuruti penake awak.
16:05
K.4* Onone wong namung geleme njagakake ora gelem usaha dewe, mulo uripe dadi keplora-keplere.
18:05
K.5* Biasane barang mau di simpen ono lemari, nanging saiki di saki di gowo no endi-ngendi.
20:05
K.6* Eman-eman barang mau mulo tansah di singitake, jalaran gede pigunane mulo biso dadeake kere.
22:05
K.7* Ketimbang urip mung tansah nyawang, luwih becik wirang tan keno disawang.