1
RAMALAN SONJI CAPJIKIA BIMO66

Minggu,Legi,16/05/2021


10:05
K.1* Kacek sitek wes ben iso meloni dolan,sing penteng seneng bareng.
12:05
K.2* Iso duweni dunyo akeh amergo dadi BANDARE sak lawean Solo.
14:05
K.3* Spikere wes ora iso dirungu ,saiki dadi kisruhe wargone.
16:05
K.4* Apele mesthi tengah wengi ndadeake omongan apik dadi olo.
18:05
K.5* Rasah kuwater dolan karo aku,gur mangan aku iseh sagoh nyukupi.
20:05
K.6* Awit cilik dipupu bebasan gedhe di ulu tekane gulu,nganti dadi kolomenjing.
22:05
K.7* Nyelonong senengane yen di tanggap,wes entek pirang BOTOL sewengi.
(1x Ratu) (2x Dimpil) (3x Ciwir) (4x Gundul) (5x Babi ) (6x Ningkrang) & (1= Petik) / (2= Plompong) (3= Gunung) (4= Cawang) (5= Kantong) (6= Kerok)
Tanggal 10:05 12:05 14:05 16:05 18:05 20:05 22:05
16-05-2021 191739 19
15-05-2021
14-05-2021
13-05-2021
12-05-2021
11-05-2021
10-05-2021
09-05-2021
08-05-2021
07-05-2021
06-05-2021
05-05-2021
04-05-2021
03-05-2021
02-05-2021
01-05-2021
30-04-2021
29-04-2021
28-04-2021
27-04-2021
26-04-2021
25-04-2021
24-04-2021
23-04-2021
22-04-2021
21-04-2021