1
RAMALAN SONJI CAPJIKIA BIMO66

Setu,Wage,12/06/2021



10:00
K.1* Agustus 17 tanggale wulane negorone ing tanah jowo,mulo tahun 1945 podho upocoro.
12:00
K.2* Gaweane wong penteng sing melu yen ono acorone anak negoro.
14:00
K.3* Upamane kowe sing di ganjar nduweni amante negoro opo iso njlake sing becik.
16:00
K.4* Soko umah lungo mulihe ora mesti,muleh-mueh gari jenenge tok.
18:00
K.5* Tahun 1945 sing di karepake kabeh wong sing ono ning indonesia.
20:00
K.6* Umume wayah perang gowo preng sing dilincipi pucukane,iku senjotone zaman kuno.
22:00
K.7* Salah sitik nyowo taruhane sing dikorbanke wargone dewe,ados kringet ados getih wes saben dino.
(1x Ratu) (2x Dimpil) (3x Ciwir) (4x Gundul) (5x Babi ) (6x Ningkrang) & (1= Petik) / (2= Plompong) (3= Gunung) (4= Cawang) (5= Kantong) (6= Kerok)
Tanggal 10:05 12:05 14:05 16:05 18:05 20:05 22:05
12-06-2021 671967 475959
11-06-2021
10-06-2021
09-06-2021
08-06-2021
07-06-2021
06-06-2021
05-06-2021
04-06-2021
03-06-2021
02-06-2021
01-06-2021
31-05-2021
30-05-2021
29-05-2021
28-05-2021
27-05-2021
26-05-2021
25-05-2021
24-05-2021
23-05-2021
22-05-2021
21-05-2021
20-05-2021
19-05-2021
18-05-2021