1

RAMALAN SONJI CAPJIKIA BIMO66

Setu,Wage,23/01/2021

10:05
K.1* Gotong royong nyambut gawene dadi entheng sanggane.
12:05
K.2* Ruwet yen dijak itungan bakal mlayu songko gawean.
14:05
K.3* Ombo jangkahe bakal sukses uripe,iso bakal dadi sandang lan pangane.
16:05
K.4* Mumet pikirane diewangi rekoso ora nompo hasile.
18:05
K.5* Bubrah sing bebrayan jalaran nduwe gendhakan.
20:05
K.6* Obah mrono-mrene ngoyak butuhe mergo akeh utange.
22:05
K.7* Lanang metune mergo wis dikarepake,saiki dadi bungahe ati nganti tekan BUPATI.
(1x Ratu) (2x Dimpil) (3x Ciwir) (4x Gundul) (5x Babi ) (6x Ningkrang) & (1= Petik) / (2= Plompong) (3= Gunung) (4= Cawang) (5= Kantong) (6= Kerok)
Tanggal 10:05 12:05 14:05 16:05 18:05 20:05 22:05
23-01-2021 593719
22-01-2021
21-01-2021
20-01-2021
19-01-2021
18-01-2021
17-01-2021
16-01-2021
15-01-2021
14-01-2021
13-01-2021
12-01-2021
11-01-2021
10-01-2021
09-01-2021
08-01-2021
07-01-2021
06-01-2021
05-01-2021
04-01-2021
03-01-2021
02-01-2021
01-01-2021
31-12-2020
30-12-2020
29-12-2020