1
RAMALAN SONJI CAPJIKIA BIMO66

Seloso,Wage,09/03/2021


10:05
K.1* Tombok kantonge mergo sak keluwarga ora ono sing nyambut gawe kabeh.
12:05
K.2* Eh.. ketoke rekoso jaman mbiyene gandheng saiki wis penak akeh sing podo mbutuhke lali marang sekabehane.
14:05
K.3* Pikirane kulino mbiji olo karo wong liyo nanging ora iso ngilo karo awake dewe.
16:05
K.4* Ijen dolane mergo ora tau nduwe arah tujuane,saiki nugeng jalok kon ngrabeke mergo wes cukup umur.
18:05
K.5* Entheng gotongane mergo kabeh podo kompak njunjungge.
20:05
K.6* Dolanane barang murah nanging ongel golekane.
22:05
K.7* Ojo lali karo adate mergo kabeh isih podo nggunakne kebeh.
(1x Ratu) (2x Dimpil) (3x Ciwir) (4x Gundul) (5x Babi ) (6x Ningkrang) & (1= Petik) / (2= Plompong) (3= Gunung) (4= Cawang) (5= Kantong) (6= Kerok)
Tanggal 10:05 12:05 14:05 16:05 18:05 20:05 22:05
09-03-2021 296717 49
08-03-2021
07-03-2021
06-03-2021
05-03-2021
04-03-2021
03-03-2021
02-03-2021
01-03-2021
28-02-2021
27-02-2021
26-02-2021
25-02-2021
24-02-2021
23-02-2021
22-02-2021
21-02-2021
20-02-2021
19-02-2021
18-02-2021
17-02-2021
16-02-2021
15-02-2021
14-02-2021
13-02-2021
12-02-2021