1

RAMALAN SONJI CAPJIKIA BIMO66

Jemuah,Pahing/27/11/2020


10:05
K.1* Kere ora kudu ndewe lan nelongso mergo ono ngarepe pangeran sing di etung dudu bondo.
12:05
K.2* Ana perih ana pait penting ora kakean sambat mergo mung mampir ngombe.
14:05
K.3* Dudu klambi seng anyar kang marai bahagia nanging opo seng di duweni go pangarep arep.
16:05
K.4* Emperane omah di bubrah di gawe kandang supoyo ingon ingone biso metu entuk lawang.
18:05
K.5* Modal iku ora gede omongan, pikiran lan tenogo ugo biso di nggo nyambutgawe.
20:05
K.6* Ewodene ora di wongne ojo banjur suloyo mergo wong siji lan sijine bedo bedo.
22:05
K.7* Nelas sambel garing kanggo mentong pingine nyanding nanging bojone uwong.
(1x Ratu) (2x Dimpil) (3x Ciwir) (4x Gundul) (5x Babi ) (6x Ningkrang) & (1= Petik) / (2= Plompong) (3= Gunung) (4= Cawang) (5= Kantong) (6= Kerok)
Tanggal 10:05 12:05 14:05 16:05 18:05 20:05 22:05
27-11-2020 173967
26-11-2020
25-11-2020
24-11-2020
23-11-2020
22-11-2020
21-11-2020
20-11-2020
19-11-2020
18-11-2020
17-11-2020
16-11-2020
15-11-2020
14-11-2020
13-11-2020
12-11-2020
11-11-2020
10-11-2020
09-11-2020
08-11-2020
07-11-2020
06-11-2020
05-11-2020
04-11-2020
03-11-2020
02-11-2020